Good Life - Mikko Remix

torstai 27. helmikuuta 2014

1-vuotisjuhlat lähestyvät

Aikas huimaa, Milalle tulee lauantaina vuosi täyteen. Kylläpä on aika mennyt nopeasti.. Jotenkin tuntui että vastahan tuotiin sairaalasta ja aloitettiin oppimaan lisää toisistamme. Nyt kun katsoo videoitakin puolen vuoden takaa niin huomaa että kehitys on ollut kyllä valtavaa ja jatkuu koko ajan.

On ollut kyllä mukava puuhastella juhlia ja toisaalta melko jännittävääkin. Porukkaa tulee juhlimaan 4 eri kattausta ja kahvia saa keittää varmasti melkoisen monta kupillista. Tärkeintä olisi tietenkin että päivänsankari jaksaisi ja olisi oma iloinen itsensä!

Ei oikein nyt osaa pukea sanoiksi tätä vuotta mutta onhan tää nyt mahtava vuosi ollut viettää prinsessan (tai siis oikeastaan prinsessojen) kanssa. Paljon on itsestä oppinut ja tärkeysjärjestys on aivan eri. Olen tosi tyytyväinen siihen miten ollaan Tintin kanssa hoidettu ja kasvatettu/kasvettu tämä vuosi. Matkahan on tietenkin vasta alussa mutta pitää silti olla ylpeä.
En vaihtaisi mitään. En yhtään valvottua yötä tai kiukkukohtausta, koska silloin ei saisi aina nauttia niin paljon niistä hyvistä hetkistä. Serkkuni joskus sanoi että lapsissa on parasta se että ne huonot puolet aina unohtaa kun hyvät on niin paljon vielä parempia.
Mun prinsessat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti