Good Life - Mikko Remix

maanantai 8. joulukuuta 2014

Marraskuu ja kohta.. joulu!

Aika taas vierähtänyt niin nopeasti eteepäin. Piti oikein katsoa kuvista mitä kaikkea on tapahtut.
On ollut movemberia, beachvolleyturnausta, juoksulenkkejä, vierailuja eri paikkoihin, läheisten sairastumisia, yhdessäoloa ja paljon paljon leikkiä.

Parhaimpia hetkiä on tietenkin olleet touhut pikkuisten kanssa. Se että kun tulen kotio ja Mila sanoa että ihana nähdä iskä. Niin no, ei siinä enään paljon työväsymys paina.
Muutoinkin hänen puheenkehitys on ollut aivan valtavaa, pienistä yhden sanan sanoista noihin useampiin ja kokonaisiin lauseisiin. Pitää johonkin kyllä tallentaa kun neito laulaa jonkun laulun. Ihania ja mahtavia hetkiä.

Myös jätkän kanssa elo on muuttunut koko ajan paremmaksi. Herra hymyilee varmasti 90% hereilläoloajasta ja on muutenkin vaan iloinen elämästä hänen ympärillään. Mila tuo usein leluja näytille ja hokee kato kato. Max vaan nauraa. Kiva siinä on vieressä olla vaan nauttia.

Onhan sitä tietysti jotain negatiivisia puolia. Varmasti isoimpana väsymys, välillä kun ei saa nukuttua tulee oltua ärtyisämpi ja ei vaan jaksa illalla olla kauhean pirteä. Tulee sanottua asioita hetken mielijohteesta ja niistä tulee vaan paha mieli. Pitää siis ottaa itselle aikaa ja nukkua kun on mahdollista. Harmittavaa on myös se että kun on väsynyt niin tulee syötyä myös todella epäterveellisesti ja vaikka liikkuu kohtuupaljon niin se nollaa kyllä kunnon kohotuksen.

Alla pari kivaa kuvaa menneiltä kuukausilta. Ylemmässä ollaan Milan kanssa autopesussa joka oli mukava reisu kaksin tehdä.
Toisessa mila sitten löysi mun hiusvaha purkin ja laitettiin sitten hänen tukkaa pystyyn. Kuvassa on myös tosi kiva tunnelma siitä mitä illat on.

 
Kaikki hyvin siis :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti