Good Life - Mikko Remix

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Juhlista perheen kera ja tietysti nukkumisesta

Meistä tuli Tintin kanssa viime sunnuntaina hyvien ystäviemme pojan kummeja. On mielettömän hieno kunnianosoitus että päästiin kunniatehtävään ja osallistumaan Joonas-pojan elämään. Jotenkin nyt koko tilaisuus tuntui erilaiselta kuin ennen; millään tavalla väheksymättä aiempia seremonioita tai kummilasteni tärkeyttä.
Tilaisuus alkoi kahdelta ja menimme paikanpäälle jo hyvissä ajoin että voimme jutella papin ja ystäviemme kanssa. Jo autossa Tintti sanoi että tuntuupa oudolta kun menimme ilman lapsia kun ehti juttelemaan ja saimme keskittyä toisiimme. Muutoinkin itse juhlassa oli tosi mukava kun sai täysin keskittyä siihen mitä pappi sanoi sekä mietiskellä niitä juttuja. Oli siis oikea ratkaisu mennä ilman lapsia siihen alkuun.
Joskin kun tilaisuus loppui ja isäni toi lapset paikalle niin alkoi tapahtumaan. Lapsemme ovat hyvin uteliaita ja vilkkaita. Oli hauska kun he olivat olleet ehkä 10min paikanpäälla kun alkoivat ryömiä pöytien alla ja juosta ympäriinsä. Meillä meni jako siten että toinen joi kahvia ja toinen leikki. Toisaalta mietin että olisipa kiva että oltaisi istuttu porukalla ja juotu kahvit mutta taas toisaalta on ilo että lapset menevät. Tykkään siitä joka päivä että voin leikkiä ja heittäytyä touhuihin mukaan. Tänäänkin kun illalla rakenneltiin leegoista kaikkea niin Milalla on ollut nyt paljon uimahalli ja uiminen mielessä niin ensin tietenkin tehtiin uimahalli. Toisena oli sitten hoplop ja sillä sitten leikittiin niin että lapsina olivat hello kitty legot ja muumit :)
Alta löytyy myös kuva ristiäisistä, mikä kertoo jo että ei saatu sitten yhteenkään kuvaan että kaikki suurinpiirtein katsoisi kameraan.
Mutta siis vielä juhlista oli jälkeenpäin kun ajattelin niin olimme ensimmäistä kertaa tuollain perheenä että Max ei ollut ihan vauva. Tuntui jo siltä että olemme tosiaan perhe ja nautimme koko hommasta. Kun lähdimme pois niin kävimme vielä drive-inistä hakemassa kahvit ja jäätelöt, sitten vain ajelimme. Oli todella hienoa. Odottaa kyllä kesälomaa niin paljon että voimme vaan tehdä tuollaisia retkiä eri paikkoihin porukalla.

Mutta sitten vielä ne miinuspuolet. Maxin nukkuminen tai nukkumatta jättäminen. Nyt meillä tuli jonkinmoinen väsymysmittari täyteen kun olimme ensimmäistä kertaa molemmat aivan loppu. Olen jo pitkään tietenkin nähnyt sen Tintistä, koska hän on hoitanut yöheräämisiä käytännössä koko ajan. Nyt kun itsekkin sitten osallistuin niihin niin valuin niin nopeasti kyllä zombimoodiin. Kun Tintti keräsi tietoa lääkäriä varten Maxin heräämisistä niin olihan se kyllä surullista luettavaa, parhaana yönä taisi olla 3-4 ja huonoinpana taisi olla 13 heräämistä. Pisimmillään 3h putkeen. Ei tässä ole kyllä mitään järkeä. No nyt testataan refluksia ja jos siitä löytyisi apua.
Jotenkin on koko ajan ajatellut että se paranee mutta kun miettii taaksepäin niin ei ole kun hetkittäin. Vielä enemmän onneksi on kohta kesäloma mutta enemmän silti toivoo että ne yöunet löytyisivät.

Hauska kuva, meidän perhe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti