Good Life - Mikko Remix

maanantai 7. lokakuuta 2013

Juoksemisesta ja eminemistä


Noni, nyt pääsi sitten eilen juoksemaan parin viikon tauon jälkeen. Kylläpä tulikin hyvä fiilis kun sai pitkästä (pari kk) aikaa saada juosta ilman kipua jalassa.
Tohtori diagnosoi että jalassa on mortonin neurooma eli hermopinne. Jalkaan tuli jokaisella lenkillä, 3-5km kohdalla kipu mikä vaan voimistui kun juoksi. Kun otti kengän pois niin kipu lähti ja sillä pystyi taas vähän matkaa juoksemaan.
No kävin pari vkoa sitten tohtorilla hakemassa kortisoonipiikin jalkaan ja nyt taas toimii!
Ainoa mikä oli että kun oli tosiaan pieni tauko niin tuntui ettei jaksanut juosta laisinkaan. Melko lailla repimisellä pääsi sitten 8,5km.

Juoksu on kyllä mulle se millä pääsee välillä nollaamaan. Samalla voi kuunnella musiikkia ja tuntuu että mulla menee soittolistojen tekemiseen enemän aikaa kun itse lenkkeilyynkin. Nytkin olen tehnyt jatkuvaa juoksulistaa mihin lisään aina hyviä biisejä ja shuffle päälle niin ei tiedä mitä tulee. Spotify on kyllä aivan huikea setti, maksan mielelläni 10e että voin kuunnella mitä haluan.
Eilen osui pitkästä aikaa Eminemin space bound. On kyllä törkeen hyvä biisi, muutoinkin tuo levy oli aivan mahtava. Pitää lisätä lisää biisejä siitä mukaan. En oikein päässyt kiinni tähän uuteen biisiin mikä nyt soi Eminemiltä. Kyllähän hän räpätä osaa mutta joku koukku puuttuu. Toisin kuin tämä alla löytyvä Space Bound, tuli tänään katsottua ensimmäistä kertaa videokin. Hyvä esimerkki ettei aina tarvitse olla mitään sen ihmeellisempää, hyvä tarina ja tukee biisiä.

Kun ehdin niin pitääpä kirjoitella myös ravinteli Huberista, käytiin siellä perjantaina syömässä.
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti