Good Life - Mikko Remix

perjantai 11. lokakuuta 2013

Ravinteli Huber

Odotukset olivat todella kovat illalle huberissa, joskin olin kuullut hieman ristiriitaista kommenttia paikasta. Osa kertoi että liha on aivan mieletöntä ja myös osa kertoi päinvastaista.
No parasta on aina testata että tietää mitä sanoa.

Jos lähtee ihan alusta niin varasin pöydän tiistaina kun perjantaina menimme syömään. Varausjärjestelmä toimi hienosti ja sain nopeasti kuittauksen illan varauksesta. Vilkuilin etukäteen jo kotisivuja sekä ruokalistaa. Sivut olivat minun makuun tehdyt, yksinkertaiset ja sopivasti informaatiota. Joskin hinnoittelu menu-sivulla oli erikoinen.

Perjantai kun tuli ja saavuimme paikanpäälle. Paikka on todella hieno, korkea tila josta näkyy mukavasti kadullekkin. Kaikki näytti hyvältä.
Ensimmäinen kompastus mielestäni tuli siinä kun tulimme sisään niin tarjoilija huikkasi tiskin takaa että teidän paikat ovat ylhäällä portaiden vieressä, joskin mainitsi että on miltei paras paikka. Mutta ei tullut siis itse näyttämään; no ei tämä nyt mikään iso juttu ole mutta oletin että tuon luokan paikassa aina ohjataan paikalle.
Tarjoilijamme tulikin nopeasti paikalle, hän oli erittäin pirteä ja avulias. Tuntui kyllä erikoiselta että he käyttävät kuvan mukaisia lippiksiä (en omista kuvaan oikeuksia, tarkoitus oli vain näyttää millainen hattu).




Huberissa tilaus menee siis siten että valitaan ensin seurueelle sopivia lihanpaloja ja tilataan lisukkeet erikseen. Ihan hauska systeemi ja varsinkin kun on porukalla liikenteessä niin saa testata erilaisia lihoja. Me valitsimme flankia ja porterhousea.
Pidin myös erityisen paljon siitä kun tarjoilija toi viiniä niin hän kaatoi vapaalla kädellä eikä mittailut erikseen.

Lihat kun tulivat niin meihin iski pieni pettymys, olimme tilanneet liian vähän. Vaikka ajattelimme että 1,6kg 4 hengelle olisi riittävästi mutta olisi voinut ottaa vielä enemmän.
Portehousessa oli sisäfilettä ja ulkofilettä, flankissa ulkofilettä. Kaikki valmiiksi viipaloituna.
Sisäfile oli todella mureata ja yhtä parhaista lihoista mitä olen syönyt. Muu olikin lyhyesti pettymys. Ulkofile oli melko purkkamaista ja sitkeää. Vaimoni ja ystäväni eivät syöneetkään kaikkea koska se oli niin sitkeää. Jotenkin tuntui todella erikoiselta että tuon tasoisessa paikassa liha on niin sitkeää.
Ranskalaiset ja salaatti olivat ihan ok, ei mitään lauluja niistä kirjoiteta. Sopivat lisukkeeksi mutta eipä sen kummenpaa.
Kun olimme saaneet syötyä, tarjoilijamme muuttuikin yht 'äkkiä nuoreksi jantteriksi. Tätäkin pidin hieman erikoisena koska alkuperäinen tarjoilijamme oli edelleen töissä. No tilasimme jälkiruuat häneltä.
Jälkkärit tulivatkin nopeasti ja olivat todella hyviä. Sitä olisi voinut syödä vielä vaikka kuinka paljon enemmänkin.

Yhteenvetona siis pieni pettymys tälläiselle perusjantterille, liha olisi voinut olla paljon paljon parempaa. Hienoa oli miljöö, tarjoilijan ystävällisyys, todella hienot vessat ja seura. Vähän jäi kyllä hampaankoloon, ajattelin että annan kuitenkin vielä mahdollisuuden mutta nyt kun tampereella on niin paljon hyviä paikkoja niin jätetään hetkeksi hautumaan.

Alla linkki ravintolan sivuille.

http://www.ravintelihuber.fi/
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti