Good Life - Mikko Remix

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Pari biisiä, Janna ja Lily Allen

Olen nyt parina päivänä kuullut radiosta Jannan biisiä - Sä et ole hullu. Alkuun luulin että tässä on jotain samaa kuin Antti Tuiskussa mutta siis parempana. Onneksi on puhelimiin tullut tämä mainio ohjelma kuin Shazaam, niin sillähän löytyi että kysymyksessä on tämä nainen.
Tarkemmin kun tutustuin tähän laulaja/lauluntekijään niin löytyi tietoa että hän on Sami ja Maarit Hurmerinnan tytär. Hyvin ovat geenit löytäneet kohdilleen, sopivan persoonallinen ääni ja mikä tärkeintä erittäin hyvä biisi. Pidän videostakin paljon (joskin en saanut virallista videota linkitettyä vaan jonkun tekstitetyn version), tunnelmaltaan hyvin biisiä mukaileva. 

Mielenkiinnolla odottaa mitä levyltä löytyy. Tää jää kyllä niin päähän soimaan.



Lilyä kuulin taas tänään ensimmäistä kertaa. Itselläni on tapana töissä pistää joskus kuulokkeet korviin kun tarvii tehdä jotain missä ulkopuolinen melu ei haittaa. Kun tekee avokonttorissa hommia niin muitten jutut kuuluu jotenkin niin aina läpi. Mutta siis musiikkihan siihen auttaa mukavasti.
Joskin nyt keskityin enemmän tähän Lilyn biisiin. Olen pitänyt Lilyn biiseistä tosi paljon, tosi persoonallinen ääni ja hauskat lyriikat. Useinhan ne liittyvät parisuhteisiin naisen näkökulmasta ja hyvinkin ironisesti.
No tässähän sitten lauletaan kuinka on hankalaa naisena että forge your balls and grow pair of tits. No hankalaahan se on :)
Erikoista oli kuinka paljon käyttää tuota vocooderia muuttamaan ääntä mutta tähän se sopii kyllä erittäin hyvin. Nyt kun kävin vielä videota kattomassa nin hauska sekin oli. Erittäin mukava kuulla kans mitä Lilyn levyltä löytyy, tämä oli ainakin toiveita herättävä sinkkubiisi!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti