Good Life - Mikko Remix

perjantai 15. marraskuuta 2013

The Killers

Aamulla kun kävelin töihin, osui soittolistallani The Killers - the way it was biisi. Tuli mietittyä enemmänkin koko bändiä että onpa huikeita biisejä tehneet. Jotenkin tämä The way it was, oli tämän uuden levyn parasta antia. Diggaan niin tuosta kertosäkeestä, tulee mieleen fleetwood mac. Huikeata!
Itselläni jäänyt kahdesti tämäkin bändi näkemättä vaikka pidän sitä yhtenä tärkeimmistä. Viimeisin oli kyllä melkoisen hyvällä syyllä kun esikoinen syntyi ja myin liput pois. Ensimmäinen oli sitten taas siitä että en vaan saanut aikaiseksi. Muistan vielä kun kaveri kysyi että olenko menossa tälle ensimmäiselle keikalle kun pidän bändistä niin paljon niin vastasin että en ole miettinyt. Samana päivänä he sitten esiintyivät ja tietenkin oli aivan huikea keikka.
Tuo Brandon Flowerssin ääni on jotenkin niin sielukas ja tyyppinä todella kiinnostava. Vaikkakin hänellä vahvaa uskonnollisuus taustaa niin se näkyy ainostaan hyvässä, eli sielussa äänessä. Oikeastaan jokaiselle levylle ovat saaneet tehtyä todella ison hitin (tai hittejä) ja tasapainoisen levyn.

 
Seuraavalla kerralla kun saapuvat Suomeen, voin kertoa että minua ei pidättele mikään (tai siis melkein mikään).
I got soul but I'm not a soldier - hauska sanaleikki ja oma mottoni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti