Good Life - Mikko Remix

maanantai 16. huhtikuuta 2018

Vähän raskaita aikoja

On ollut aika raskas alkuvuosi mutta toivottavasti tästä on vain suunta ylöspäin. Loma häämöttää jo silmissä ja tulee niin hyvään paikkaan, että voidaan koko porukka vähän levätä.

Taloasiat ovat edelleen kesken ja siitä ei tiedä yhtään, että mikä on viimeinen lopputulos. Remontit miltei tehtynä, pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta. Minä en niistä kylläkään mitään tiedä, Tintti on hoitanut koko asiaa. Itse en taida tänä vuonna ole käynytkään siellä, kohta pitää varmaan käydä kun kesärenkaat ovat siellä.

Käsi itsellä vaivaa vielä aikalailla. Positiivisena juttuna oli että sain lähetteen fyssarille, joka on ollut hyvä. Fysioterapeutti teki kunnon saliohjelman ja käsittelee kättä, jotta saisin liikerataongelmat hoidettua (käden kääntymään). On ollut virkistävää käydä salilla pitkästä aikaa ja kaipasinkin jotain uutta harrastusta, koska jalkapallo sekä sähly jäivät. Tuli myös kutsu käden kuvauksiin elokuulle, joten siihen saakka pitää jaksaa jumppailla. Kädessä on edelleen nopeissa liikkeissä pistävä kipu, joka on hyvin lamauttava. Muutoin sen kanssa pärjää. Voimaa pitäisi siihen lisää saada ja sitähän siellä salilla tietysti tehdäänkin.
Nämä molemmat ovat vieneet kyllä henkistä pääomaa aikalailla ja välillä on myös ollut todella väsynyt. Parantuminen ja varsinkin valittaminen siitä häiritsee jo itseänikin. Olenkin koittanut olla mahdollisimman vähän siitä tilittämättä.

Jotta asiat eivät olisi liian helposti, niin äiti voi tällä hetkellä todella huonosti. Ihan vielä ei ole valmis tästä kertomaan, mutta joskus myöhemmin.

On niitä hyviäkin hetkiä tietysti ja paljon. Välillä vain noi huonot painavat paljon.
Lapset ovat ihania ja ilman Tinttiä tätä ei jaksaisi.

Ensi kerralla iloisempia asioita.

Yllä helmikuulta käden status, eli toinen luu ei luudu. Tämän vuoksi elokuussa vielä uusi kuvaus, että leikataanko käsi uudestaan. 


Mukava talvivisiitti Ikurin jääpuistoon. 


Pääsiäisen munajahdin tulokset. Tintin lapsuudesta tuttu tapa, että piilotetaan ympäri asuntoa pääsiäismunia. Teimme näistä lapsille kartat ja he saivat etsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti