Good Life - Mikko Remix

maanantai 23. lokakuuta 2017

Iloisia juttuja

Jee, musta tuli viime viikolla eno. Kylläpä oli erilainen tunne, kun niin läheinen kuin sisko saa lapsen. Ensinnäkin hänen synnytystä jännitti niin paljon ja muutenkin koko raskaus tuntui hyvin erilaiselta, kuin esimerkiksi kavereiden. Oli ihana saada pitää sylissä 3,5 kiloista pienta poikaa ja lapsillehan tämä oli niin iso juttu. Molemmat saivat pitää sylissä ja olivat niin innoissaan. Alla kuvat myös tästä.



Lapset on muutenkin olleet tosi ihania viime aikoina. Pari juttua tuli mieleen heidän sanomisista:
Ensin Max oli Tintin kanssa ollut kaupoilla ja olivat olleet valitsemassa kummitytöllemme lahjaa. Kassalla oli ollut mukava henkilö, joka oli kysynyt että otatko vielä tikkarin lähtiessä ja Maxin empiessä, oli henkilö sanonut että voit myös ottaa toisen. Max sanoi hänelle, että hän ottaa siskolleen kotio, koska he rakastavat niin paljon toisiaan.. <3
Olen nyt nukuttanut Milaa viime aikoina ja hänelle tulee paljon asioita aina siinä nukahtamisen lähellä paljon asioita mieleen. Eilen tuli kyllä tosi ihana lause häneltä, kun sanoin hänelle kauniita unia niin hän vastasi: Iskä, mää rakastan sua kuuhun ja takaisin..
On noi ihania <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti