Good Life - Mikko Remix

lauantai 3. helmikuuta 2018

Vuosikatsaus 2017, osa 1

Taas yksi vuosi nopeasti pyörähtänyt ja paljon taas tapahtui. Päällimmäisenä mielessä taitaa olla tietysti itsellä käden katkeaminen ja sen kuntoutus, muutto Tampereelle, lapsille ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka. Tarkemmin alempana.

Alkuvuodesta isoimpana jäi mieleen helmikuun Oslon matka, jonka sain Tintiltä joululahjaksi. Lähdimme katsomaan The Weeknd:n keikkaa ja olimme pari päivää reissussa. Reissuhan alkoi kyllä melko hölmoissä merkeissä, kun kävelimme kohti hotellia niin Tintti astui huonosti ja nilkka taittui ympäri.. Ensin sillä pystyi kävelemään jonkin verran, mutta yöllä oli jo niin huonona että ei oikein kestänyt kävelyä. Käytiin sitten hakemassa nilkkatuki siihen ja sillä vähän paremmin pystyi kävelemään, mikä tietysti oli onni ettei koko reissu mennyt siihen.

Yhtään kuvaa en näköjään ole saanut keikalta otettua, missä itse artisti näkyisi. Alla olevassa on varmaan tarkin :D

No keikka oli huikea elämys, joka jäi kyllä unohtumattomana mieleen.
Tintin kanssa on kyllä aina upea reissata ja varsinkin nyt kun ollut haastavia vuosia kämppäasioiden kanssa, niin näillä jaksaa taas vähän paremmin.

Maaliskuussa vietettiin sitten Milan 4-vuotis synttäreitä. Silloin jo aloin itse olemaan ihan kypsä asumaan kolmiossamme ja koko Ylöjärvi tuntui aivan vastenmieliseltä ajatukselta. Synttärit on kyllä aina huippuja ja varsinkin lasten. Se ilo on niin mahtavaa ja aitoa.



Nyt kun kirjoittelen näitä miltei vuosi jälkeenpäin, niin en kyllä hirveästi jäänyt Ylöjärveltä mitään kaipaamaan. Ihanaa myös on että lapset sopeutuvat niin hyvin kaikkeen, heille tuokin aika oli iso seikkailu.

Seuraavana mieleenpainuvana hetkenä olivat Velaatan hiihtokisat. Milahan olikin jo 2016 kisoissa ja taisi olla neljäs. Tänä vuonna hänellä olikin sitten ikäetu omalla puolella ja voitti kisan. Nuo lasten hiihtäminen on kyllä hauskan näköistä puuhaa, käytännössä siinä kävellään sukset jalassa.
Max ei innostunut hiihtämisestä, mutta hauskuutti kyllä koko porukkaa Batman-viitta päällään. Supersankarit ovat muutoinkin iskostuneet hyvin Maxiin. Välillä on kausia että Batman on paras, sitten hämähäkkimies, Hulk, NinjaGo yms. :)



Toukokuussa alkoi muutto Tampereelle olemaan sitten hyvin lähellä. Alla oleva kuva taisi olla viimeinen minkä Ylöjärveltä otin. Töistä kotio tullessani Tintti oli lasten kanssa järjestänyt parvekkeellemme piknikin muuttolaatikon päälle. Kiva yllätys ja tietysti kertoo Tintistä paljon, hän aina toisinaan näitä tekee ja saa lapset mukaan.


Seuraavaksi sitten lisää kesästä ja loppuvuodesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti